Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Site canlıya alma ve yayınlama konusunda yardım

deniizgks

Aday
Merhaba,
İlk iş tecrübem bir site üzerinde çalışıyorum. Bir kaç ay içinde canlıya almayı faaliyete sokmayı düşünüyorum siteyi ama daha önce domain alma, sunucu kiralama, waf gibi işlemler yapmadım. Bu işler nasıl ilerliyor, yardım alabileceğim yerler veya aranızda bilen birileri varsa beni aydınlatabilir mi?
Teşekkürler şimdiden.

Host ve domain senden ise onunda fiyat farkını koy. her yıl para ödeyecen sonuçta. Ve site tam olarak nasıl bir projeye sahip ? Önce adamların istediği domain boşta mı ona bak. Boşta ise ihs,alastyr goddady gibi yerlerden alırsın domaini yıllık ücrete. bence domaini aldığın yerden host hizmeti de al. NS bağlama işlemlerinde çok bilgin yoktur diye tahmin ediyorum o yüzden firmaya ticket açarak destek alırsın. geriye senin cpanele dosyalarını yüklemen kalıyor. Zor bir işlem değil ama hiç bilmeyene göre sıkıntılı geçebilir.

Host ve domain senden ise onunda fiyat farkını koy. her yıl para ödeyecen sonuçta. Ve site tam olarak nasıl bir projeye sahip ? Önce adamların istediği domain boşta mı ona bak. Boşta ise ihs,alastyr goddady gibi yerlerden alırsın domaini yıllık ücrete. bence domaini aldığın yerden host hizmeti de al. NS bağlama işlemlerinde çok bilgin yoktur diye tahmin ediyorum o yüzden firmaya ticket açarak destek alırsın. geriye senin cpanele dosyalarını yüklemen kalıyor. Zor bir işlem değil ama hiç bilmeyene göre sıkıntılı geçebilir.
benden olmaz yüksek ihtimal şirket için yapıyorum şirket kendi karşılar. Taksi, araç kiralama ve acil yol yardım üstüne bir site şuanlık sonradan başka bir şey eklenir mi emin değilim. önerdiğiniz site var mıdır godaddy olur natro olur farketmez hangisi fiyat performans olursa yani

benden olmaz yüksek ihtimal şirket için yapıyorum şirket kendi karşılar. Taksi, araç kiralama ve acil yol yardım üstüne bir site şuanlık sonradan başka bir şey eklenir mi emin değilim. önerdiğiniz site var mıdır godaddy olur natro olur farketmez hangisi fiyat performans olursa yani
biz bughane academy alastyr de barınıyoruz. Teknik konudaki destekleri ve ilgilleri ayrıca iyidir. Tavsiye ediyorum. İsmini vermiyim ama bazı firmalar ile görüştüm xenforo konusunda bazen sunucularında bazı özellikleri açamıyorlar alternatifte sunmuyorlar fakat alastyr bu konuda ilgili ve bilgili idi. Şuanlık memnunuz tavsiyede ederim

Geri