Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Siber Güvenlik Sertifikaları Hakkında

deniizgks

Aday
Merhaba,
Aslında aklımda eJPT sertifikası var ama şuanlık fiyatı yüksek geliyor bana biraz. Sizce CyberExam' daki sertifikasyonlar nasıldır daha önce alan var mı? Direkt sınav mı oluyor yoksa öğretici materyaller var mıdır? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi Günler,
Yaıkın zamanda eJPT sınavına girdim ve sertifikayı aldım. sınav zor değildi açıkçası ama bence fiyatına göre biraz pahalı ben %50 indirimde iken almıştım. Sınav içeriği +3 aylık fundamentals eğitimde ne gösteriliyorsa ondan soruluyor. genelde Nmap ,metasploit framework, hydra, crackmapexec, smbenumeration, enum4linux toollar kullanılıyor. 48 saat süre var ve soruların hepsi testti. bu şekilde özetleyebilrim

İyi Günler,
Yaıkın zamanda eJPT sınavına girdim ve sertifikayı aldım. sınav zor değildi açıkçası ama bence fiyatına göre biraz pahalı ben %50 indirimde iken almıştım. Sınav içeriği +3 aylık fundamentals eğitimde ne gösteriliyorsa ondan soruluyor. genelde Nmap ,metasploit framework, hydra, crackmapexec, smbenumeration, enum4linux toollar kullanılıyor. 48 saat süre var ve soruların hepsi testti. bu şekilde özetleyebilrim
eJPT için notların varsa paylaşır mısın?

İyi Günler,
teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Hayırlı olsun bu arada

Geri