Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

OTP BYPASS YARDIM

YOHOHOHOHOHO

Usta Avcı
HERKESE SELAM BU GÜN KARŞILAŞTIĞIM Bİ AÇIK İÇİN YAZDIM HEMEN ANLATIYORUM

BİR ADET A HESABI VE BİR ADET B HESABIMIZ VAR

OTP İSTİYOR HESABA GİRİŞ YAPARKEN VE GİRİŞ YAPARKEN A HESABININ OTP KODUNU B HESABIN OTP KISMINA YAZDIĞIMDA A HESABI AÇILIYOR GİRİŞ YAPIYOR ,

AYNISI B HESABI İÇİN DE GEÇERLİ B HESABININ OTP SİNİ A HESABI İÇİN KULLANDIĞIMDA B HESABI AÇILIYOR , YANİ SİSTEM KONTOL ETMİYOR BU HESABA MI AİT DİYE

EMAİL VE ŞİFRE GİRİYORUM ONDAN SONRA OTP İSTENİYOR BENDEN O ZAMAN BUNU DENEDİĞİMDE ÇALIŞIYOR

KAFAMA TAKILAN TEK SORUN İSE O OTP SADECE PHİSHİNG GİBİ TAKTİKLERLE ÇALINABİLİYOR BRUTE FORCE YAPAMIYORUM

YİNEDE RAPORLANIRMI BU ACCOUNT TAKEOVER OLUYOR SONUÇTA

api ise v1 v2 3 deneyebilirsin eski sürümde çalışmıyor olabilir api/v2/ v1 v3

HERKESE SELAM BU GÜN KARŞILAŞTIĞIM Bİ AÇIK İÇİN YAZDIM HEMEN ANLATIYORUM

BİR ADET A HESABI VE BİR ADET B HESABIMIZ VAR

OTP İSTİYOR HESABA GİRİŞ YAPARKEN VE GİRİŞ YAPARKEN A HESABININ OTP KODUNU B HESABIN OTP KISMINA YAZDIĞIMDA A HESABI AÇILIYOR GİRİŞ YAPIYOR ,

AYNISI B HESABI İÇİN DE GEÇERLİ B HESABININ OTP SİNİ A HESABI İÇİN KULLANDIĞIMDA B HESABI AÇILIYOR , YANİ SİSTEM KONTOL ETMİYOR BU HESABA MI AİT DİYE

EMAİL VE ŞİFRE GİRİYORUM ONDAN SONRA OTP İSTENİYOR BENDEN O ZAMAN BUNU DENEDİĞİMDE ÇALIŞIYOR

KAFAMA TAKILAN TEK SORUN İSE O OTP SADECE PHİSHİNG GİBİ TAKTİKLERLE ÇALINABİLİYOR BRUTE FORCE YAPAMIYORUM

YİNEDE RAPORLANIRMI BU ACCOUNT TAKEOVER OLUYOR SONUÇTA
phishing varsa kabul edilmez buyuk ihtimal p5 kaparlar belki

sonradan çalışmadı nedenini bilmiyorum gizli sekme ve normal sekmeden denedim fakat 30 dakika geçmedi aradan çalışmamaya başladı , bende anlamadım
ilk başta acaba tarayıcıda kayıtlı kaldığı için olabilirmi giriş bilgileri ben denerken ayrı ayrı tarayıcı kullanıyorum , buna benzer bir açığı geçen gün twetırda görmüştüm

Ekli dosyalar

• photo_2026-08-06_12-59-26.jpg
    photo_2026-08-06_12-59-26.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 5
ilk başta acaba tarayıcıda kayıtlı kaldığı için olabilirmi giriş bilgileri ben denerken ayrı ayrı tarayıcı kullanıyorum , buna benzer bir açığı geçen gün twetırda görmüştüm
büyük ihtimal ondan dolayı , raporlasam bile başkasının 3k aldığı yerde informative kapatılır , son 3 raporum informative kapatıldı bilinçli olarak , ve birisi none to medium şimdide high bekliyom 1 haftadır bazı şirketler şaka gibi ve 1 haftadır bakanda yok rapora :d :D

rün rate limit bypass ile email enumeration yapabiliyordum 10k kadar isteği tek seferde atıyorum adamlar rate limiting var dedi informative kapadı , dedim bypass ediyorum işte ss ler bunlar hala rate limiting var diyor :D

bide yanlışlıkla birisinin email buldum 2018 den kayıt olan birisinin :D buna rağmen informative :d

Geri