İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.
Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.
Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.
evet alıyordu fakat download butonuna basıp açılan linkin sonunda hesabıma ait jwt token vardı ve süresi olduğu için 3-5 saat sonunda deaktif oluyordu ama rapordu bunu belirttim ve videoyu da raporda gönderdimOturum açmamış biri senin attığın linke tıklayınca yine alert alıyor muydu hocam ?
Geçmiş olsun hocam. Bug bountynin en kötü yanı bu kısım herhalde. Bununla ilgili bir çalışma başlatırsa devrim yapmış olur. Bu tarz raporları ve kişileri sahiplenen kimse yok maalesef. garibimler seslerini de çıkaramıyorlar. @baldwinevet alıyordu fakat download butonuna basıp açılan linkin sonunda hesabıma ait jwt token vardı ve süresi olduğu için 3-5 süre sonunda deaktif oluyordu ama rapordu bunu belirttim ve videoyu da raporda gönderdim
Evet malesef öyle. Bu gidişle zaten bug bounty sektörü biticek gibi AI botları alıyor artık bu sektörü de bizim günlerce öğrendiğimiz yöntemleri vs. dakikalar içinde deneyip açıkları buluyorlar rapor oluşturuyorlarGeçmiş olsun hocam. Bug bountynin en kötü yanı bu kısım herhalde. Bununla ilgili bir çalışma başlatırsa devrim yapmış olur. Bu tarz raporları ve kişileri sahiplenen kimse yok maalesef. garibimler seslerini de çıkaramıyorlar. @baldwin