Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

"Hello World"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3gi3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3gi3

Araştırmacı
Başlık olarak çok seçici değilim öylesine koydum :=)

Merhaba ben sistem adım ile blackrose, siyah güller Dünya'da birtek Şanlıurfa ilinde yetiştiğinden ötürü OpSec'im biraz zayıftır.

Kendi tarzımda bir sibergüvenlik araştırmacısıyım, serbest olarak herhangi bir firmaya bağlı olmadan çalışıyorum an itibariyle, yoğun bir çalışma süreci diyebilirim lakin bir o kadar da keyifli.

Daha önceden Fullstack Dev - Competitive Programming ile uğraştığımdan ötürü iyi bir arkaplana sahibim diyebilir miyim bilmiyorum fakat daha önceden de çeşitli sitelerde değişik tarzlar da açıklar bularak rapor yazdım ve bu raporlara dönüş olarak iş isteği aldığım da oldu. İnternette gezinirken denk geldim Bughane Academy ile, ilk önce Youtube üzerinde daha sonrasında Forum sayfası ile. 2020 Yıllarında da bu tarz bir site aramaktaydım fakat bulamamıştım, şimdiden emeği olan herkesin ellerine sağlık memnun oldum.

Aramıza hoşgeldiniz nickname güzelmiş.

Başlık olarak çok seçici değilim öylesine koydum :=)

Merhaba ben sistem adım ile blackrose, siyah güller Dünya'da birtek Şanlıurfa ilinde yetiştiğinden ötürü OpSec'im biraz zayıftır.

Kendi tarzımda bir sibergüvenlik araştırmacısıyım, serbest olarak herhangi bir firmaya bağlı olmadan çalışıyorum an itibariyle, yoğun bir çalışma süreci diyebilirim lakin bir o kadar da keyifli.

Daha önceden Fullstack Dev - Competitive Programming ile uğraştığımdan ötürü iyi bir arkaplana sahibim diyebilir miyim bilmiyorum fakat daha önceden de çeşitli sitelerde değişik tarzlar da açıklar bularak rapor yazdım ve bu raporlara dönüş olarak iş isteği aldığım da oldu. İnternette gezinirken denk geldim Bughane Academy ile, ilk önce Youtube üzerinde daha sonrasında Forum sayfası ile. 2020 Yıllarında da bu tarz bir site aramaktaydım fakat bulamamıştım, şimdiden emeği olan herkesin ellerine sağlık memnun oldum.
Hoşgeldiniz

Aramıza hoşgeldiniz hocam. Dünyada insanlar ikiye ayırılı. Urfada doğanlar-Başka herhangi bir yerde doğanlar diye.

merhabalar hoşgeldiniz hocam iyi forumlar

Hoşbuldum elinize sağlık herkese teşekkür ediyorum :coffee:

Geri