Selam . Dün gece hackerone daki 2 ci ve 3 cü raporlarımı gönderdim ve bu gün ikisinede N/A geldi. Birincinin yanlış olduğunu sonradan anladım . Olay şöyleydi login panelinde username test ve password test credentialları ile login olmayı başarmıştım . Hesaba girdiğimde api key, webhook , bank accounts tabların gördüğümde herhalde bişey buldum diye direkt raporladım. N/A gelince dedim girip bakayım. Ve hesab boşdu. api keys kısmı boş, kendim istesem ekleye biliyorum yeni api key, bank accounts kısmıda boşdu , users kısmında ise 3 tane test hesabı vardı example mailleri ile . Burdan çıkardığım ders kesin bişey bulmamış raporlamayacağım . Ama ikinci neden N/A aldı onu anlamadım pek. Ikincide olay şu login paneli yine username alıyor ve başarılı ve başarısız durumda farklı sonuçlar veriyor. Sonrasında admin userının olduğun buldum bir tane rastgele şifre denedim account locked 1 saatliğine. Bende bu ikisini birleştirip rapor hazırladım ki birisi bunu kullanarak username enumeration yapa bilir ve sistemdeki kullanıcıları DoS a maruz bıraka bilir. Ek bişey daha var ben bu bana gelen triageri bir search etdim google da ( ikisinede aynı triager bakmıştı ) . Reddit, linkedin ve twitterde şikayetler olduğunu gördüm . Sormak istedğim soru şu galiba hackerone arabuluculuk denilen sistemi var sizce oraya şikayet etsemmi? Bu açık şikayet etmeye değermi?