Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

BughaneAcademy’den herkese merhaba

Nick: TheHolyStrange
İsim: Ömür
Selam, ben Ömür.
Siber güvenlik tarafında hem savunma hem saldırı tarafını bilen, sahada çalışan biriyim. SOC, network güvenliği, tehdit analizi ve saldırı senaryoları üzerine uğraşıyorum. Bunun yanında sunucu yönetimi, Active Directory, güvenlik duvarları ve OT tarafında PLC otomasyon, Modbus, Profinet gibi endüstriyel protokollerle de aktif olarak çalışıyorum.

TheHolyStrange ismi; sessiz, derin ve iz bırakan tarzımı temsil ediyor.
Burada gerçek teknik konular, saha tecrübesi ve kaliteli paylaşımlar için bulunuyorum.

Nick: TheHolyStrange
İsim: Ömür
Selam, ben Ömür.
Siber güvenlik tarafında hem savunma hem saldırı tarafını bilen, sahada çalışan biriyim. SOC, network güvenliği, tehdit analizi ve saldırı senaryoları üzerine uğraşıyorum. Bunun yanında sunucu yönetimi, Active Directory, güvenlik duvarları ve OT tarafında PLC otomasyon, Modbus, Profinet gibi endüstriyel protokollerle de aktif olarak çalışıyorum.

TheHolyStrange ismi; sessiz, derin ve iz bırakan tarzımı temsil ediyor.
Burada gerçek teknik konular, saha tecrübesi ve kaliteli paylaşımlar için bulunuyorum.
Hoşgeldin ömür.

Geri