Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Bug bounty mentör

aliyilmaz3767

Gözlemci
Bug bounty öğretecek birisini arıyorum. beraber 7-24 açık arıyabiliriz. Bulduğum açığın %50 si kendisinin olucak

Bughane academy çatısı altında canlı sızma testleri düzenliyoruz. onlara katılarak kendini geliştirebilirsin. Ekipler halinde collab atıyorsunuz. faydası olur. o etkinliklerimizi takip etmeni tavsiye ederim

Hocam hem öğretmen arıyorsunuz hem de çok bonkör davranıp %50'sini veriyorsunuz :D
Hocam Açık bulmayı öğrenirsem %50’yi vermek koymaz, yeter ki gerçekten bir şeyler öğrenebileyim. Beraber bulup ilerlemek daha mantıklı geliyor bana bonkörlükten ziyade yatırım diyelim :D Siz bana açık bulmayı öğretin, %50’yi gönül rahatlığıyla paylaşırım. Hem beraber arayıp öğrenmek, tek başıma kurcalamaktan daha hızlı ilerletir diye düşünüyorum.

Geri