Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Akca Scanner

caneraktas1337

Araştırmacı
Dostlar merhaba,

Yeni geliştirmekte olduğum bug bounty odaklı scanner aracımın demo sürümünü sizlerle paylaşıyorum.

Geri dönüşlerinizi ve geri bildirimlerinizi mutlaka bekliyorum.

• Araçta eksik olduğunu düşündüğünüz zafiyet türlerini,
  • Eklenmesini istediğiniz modül veya araçları,
  • Karşılaştığınız false-positive senaryolarını
bildirirseniz aracı çok daha iyi bir noktaya getirebilirim.

Şimdilik yalnızca CLI versiyonunu yayımladım fakat proje tamamlandıktan sonra hem CLI hem de web tabanlı bir GUI geliştirmeyi planlıyorum.

Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkürler!
Github Linki

cli.jpg

Son düzenleme:
Yeni Güncelleme Yayınlandı!

Geliştirdiğim tarayıcı aracı için birkaç önemli düzeltme ve geliştirme yaptım:

• Endpoint ve Parametre Keşfi (Discovery): Endpoint bulunmayan durumlarda SQLi ve SSRF payload’ları denenmiyordu. Endpoint/parametre keşif mekanizması entegre edilerek bu sorun giderildi.
  • CRLF Injection & GraphQL: Bu modüllerde yaşanan bazı teknik aksaklıklar ve hatalar çözüldü.
  • Severity Düzenlemesi: Open Redirect zafiyetinin önem seviyesi High olarak görünüyordu, sektör standartlarına uygun olarak Medium seviyesine çekildi.
  • WAF Payload Generator: Varsayılan (default) modda iyileştirmeler yapıldı.

Geri bildirimlerinizi bekliyorum.

Eline sağlık artık Aİ devrimi sayesinde CLİ tarafını çok kullanmaya gerek kalmadı açıkçası. GUİ eklersen çok güzel olur. Kodları inceledim detaylı verimli gözüküyor emeğine sağlık

Geri