Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

0 resolved olan programda duplicate

YOHOHOHOHOHO

Usta Avcı
İyi akşamlar

geçenlerde hackerone üzerinde yeni bi program başladı haziran 14 ünde en azından haziranda başladığını net olarak biliyorum ve xss raporum var duplicate olarak kapandı mayıs 24 de raporlanmış :D

fakat programın çıkışı 14 haziran , bide 2 tane triage kontrol etti birisi ön analiz incelemesinden geçtiğini söylerken bu günkü 2. triage duplicate olarak kapattı ve gizlilik nedeni ile de raporu göstermedi sadece gün tarih fln yazdı

benim açımdan bi problem yok fakat sadece merak ettim başına gelen varmı böyle bir olay

emin olduğum bir rapordu ne kadar basit bi açık olsada sinirimi çok atamadım buraya yazıyım dedim

ve mesela program şöyle robots.txt veya sitemap.xml dosyalarını bu gün kurcalıyım yarın bunu kapatıyorlar ve robots.txt filan ulaşamıyorum :D buda garip

İyi akşamlar

geçenlerde hackerone üzerinde yeni bi program başladı haziran 14 ünde en azından haziranda başladığını net olarak biliyorum ve xss raporum var duplicate olarak kapandı mayıs 24 de raporlanmış :D

fakat programın çıkışı 14 haziran , bide 2 tane triage kontrol etti birisi ön analiz incelemesinden geçtiğini söylerken bu günkü 2. triage duplicate olarak kapattı ve gizlilik nedeni ile de raporu göstermedi sadece gün tarih fln yazdı

benim açımdan bi problem yok fakat sadece merak ettim başına gelen varmı böyle bir olay
:D :D hiç denk gelmedim. Geçmiş olsun. dup yemek kaderimizde varda program açılışından önceki duplarda acıtıyor olmalı :D

İyi akşamlar

grok ai de 4 rapor attim 3 u dup cikti iste 4. icin bekliyoz :D o da dup gelir :D ayni senin mevzu gibi tarih var raporun basligi var baska bisey yok

grok ai de 4 rapor attim 3 u dup cikti iste 4. icin bekliyoz :D o da dup gelir :D ayni senin mevzu gibi tarih var raporun basligi var baska bisey yok
bence güven açısından net bi cevap vermeleri gerek , de neyse yapıcak bişi yok anlaşabildiğim bi programdan devam ederim bende de şimdi bi ıdor var raporladığım aynı bu programda , eğer buda duplicate derse , bırakırım programı büyük ihtimal

Geri