Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Yeni işimde hazırladığım projem - Teknik destek

deniizgks

Gözlemci
Merhaba forum üyeleri,
1.5 ay önce bir ofiste tek yazılımcı olarak işe başladım. Bu benim mezun olduktan sonra ilk işim yani tecrübesizim. Benden taksi, çekici ve araba kiralama hizmetleri bulunan bir web sitesi yapmam istendi. Bende buna başladım şuan bir noktaya kadar geldim ve bunu sizlere sunmak deneyimli kişilerden fikir almak istedim. Bir çok hatayla yüzleştim ve herkesin kullandığı gibi bende AI' dan yardım aldım. Tam bitmiş değil site sizde zaten görebilirsiniz incelerseniz. Sizinle paylaşmak fikirlerinizi almak, kendimi bir üst seviyeye taşımak için bunu sizlerle paylaşıyorum. İllaki hatalar vardır buna eminim ona göre yorumlar ve geliştirme önerileri yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Site URL: https://ulasim-platformu.onrender.com/

Geri