Neler yeni
Bughane Academy

Bughane Academy, bug bounty, web güvenliği ve sızma testi alanında kendini geliştirmek isteyenler için kurulmuş Türkçe odaklı bir topluluktur.

Burada; gerçek güvenlik açıkları, recon ve exploit teknikleri, payload & bypass yöntemleri, araçlar, scriptler ve write-up’lar topluluk tarafından paylaşılır ve tartışılır.

Birlikte öğren, birlikte üret, birlikte güçlen.

Helllllo chat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zigZ4V4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zigZ4V4

Aday
Selamun Aleykum, herkese iyi forumlar...

Başlığa ne yazacağımı bilemedim MDISEC stili giriş yapmak istedim :D
Aktif olarak bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve web güvenliğiyle ilgileniyorum. Bu forumu internette gezinirken yeni keşfettim. Öncesinde forumlar üzerinden bilgi paylaşımı yaygındı ancak şuan böyle mecralar az, bende böyle bir forumu görünce hemen kayıt oldum :))
GOLD old days stili burada elimden geldiğince bilgi edinmeye ve bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım. Herkese başarılar, Allah zihin açıklığı versin :))

Aktif olarak bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve web güvenliğiyle ilgileniyorum. Bu forumu internette gezinirken yeni keşfettim. Öncesinde forumlar üzerinden bilgi paylaşımı yaygındı ancak şuan böyle mecralar az, bende böyle bir forumu görünce hemen kayıt oldum :))
GOLD old days stili burada elimden geldiğince bilgi edinmeye ve bilgilerimi paylaşmaya çalışacağım. Herkese başarılar, Allah zihin açıklığı versin :))
Hoşgeldiniz Hocam

Hoşgeldiniz hocam... iyi hackler !!!

Selamlar hoşgeldiniz hocam, elinize sağlık

Geri